Oletko katsonut hevosta silmiin?


Sosiaalipedagogista hevostoimintaa syrjäytymisen estämiseksi. Srl:n hyväksymässä rauhallisessa ja luonnonläheisessä tallissa Sipoon Talmassa, yksilö tai ryhmäohjauksessa. 

•Tarjoamme ammattimaista sosiaalipedagogista hevostoimintaa tallillamme erikseen sovittavana ajankohtana arkisin ja lauantaisin.

•Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on kuntoutusmuoto, joka tapahtuu aikuisen ohjaamana ja ennalta suunniteltuna talliyhteisössä. Sillä tavoitellaan ihmisen hyvinvoinnin ja voimavarojen lisääntymistä ja edistetään yhteiskuntaan kiinnittymistä esim. koulupudokkailla. Vuorovaikutus eläimen kanssa voi olla kuntoutujalle käänteentekevä kokemus. Eläimen välitön reagointi ihmisen kehonkieleen vahvistaa tarkkaavaisuutta. Ratsastus kehittää kehonhallintaa ja tasapainoa, lämpö ja rytmikäs liike edistävät rentoutumista. Eläimen läsnäolo vaikuttaa myös mielialaan ja esimerkiksi pelot, ahdistus ja levottomuus voivat vähentyä eläinavusteisissa interventioissa. Oma toimijuus on lähtökohta ja toimintaa arvioidaan yhdessä asiakkaan ja yhteistyötahojen kanssa.

Talli toimii yhteistyössä 
https://www.kajona.fi/  otaa suoraan yhteyttä Katjaan